KONYA / EREĞLİ - Zengen Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Cumhuriyemizin 100. yaşını coşkuyla kutladık.

7. sınıf öğrencilerimizle Konya gezi programına katıldık

Mrt

“Müslüman bir kişi bir ağaç diker de ondan insan, hayvan veya kuş yerse, bu yenen şey kıyamet gününe kadar o Müslüman için sadaka olur.” (Hadisi Şerif)

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nde biz de okulumuzda hazırladığımız törende şahitlerimizi bir kez daha rahmet ve saygı ile andık.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü haftası münasebetiyle okulumuzda bir program düzenledik.

Ara

Yarışmada grup birincisi olduk.

Ara

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında hazırlanan 15 Temmuz Çocuk Gazetesi özel sayısı yayında.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda kutlandı.

Kas

Okulumuz, Türk Standartları Enstitüsü uzmanlarının gerçekleştirmiş olduğu denetimlerin ardından, TSE tarafından verilen "OKULUM TEMİZ" belgesini almaya hak kazandı.

Kas

Cumhuriyet'imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün sonsuzluğa göçüşünün 84.yıldönümü dolayısıyla 10 Kasım Atatürk´ü Anma Programı gerçekleştirildi.

Kas

Jandarma Komutanlığında görevli güvenlik güçlerimiz tarafından okulumuzda trafik ile ilgili eğitim verildi.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün milletimize armağan ettiği, Cumhuriyetimizin Kuruluşunu ilk günkü coşkuyla kutladık.